2013 års golf och träningsresa gick till Barcelona, Spanien och Lumine Golf & Beach Club. En ny anläggning som är ritad av  Greg Norman. Det fanns två 18 håls banor och en niohåls bana, samt två stora träningsområden. Hills course var som den låter, lite kuperad och låg på en sluttning omgärdad av pinjeskog. Här gäller det att hålla bollen i spel. Banan är inte så lång men trixig från tee och med ondulerade greener. Lakes course var helt platt och en parkbana med endel spektakulära vattenhinder. Här behövde man inte slå så rakt utan istället var denna bana längre och krävde längre inspel till greenen.

puttinggreen lumine

Under veckan tränade vi på morgonen. Två timmar varje dag, allt ifrån närspel till det långa spelet tränades. På eftermiddagen spelade vi antingen Hills eller Lakes banan.

Övernattade gjorde vi på hotell Monica som ligger vid havet i lilla fiskebyn Cambrils. Där kunde man på kvällen avnjuta en äkta spansk paella, tapas eller en massa fisk och ta en kall öl. Cambrils är känd för sin goda mat och har två restauranger omnämda i Guide Michelin.

Vi var ca 40 stycken under veckan och jag vill tacka alla för en trevlig resa!

Följande var inkluderat i resan:

LUMINE-HILLS-8

Flyg (inkl. golfbag på flyget),

Hotell, del i dubbelrum med frukostpension,

Gratis wifi på hotellet

Transfer, flygplats – Lumine

6 * 18 hål,

10 timmar golfträning