Om Henrik Engvall

Hej! Henrik Engvall heter jag och är 35 år. henkeFödd och uppvuxen i Eksjö, jag började spela golf som 10 åring och har spelat sedan dess. Jag har spelat som proffesionell golfspelare sen 2002 och har tävlat på Europatouren, Challenge touren, i Asien, i USA och på svenska Nordea Tour. Har som lägsta score 64 slag och har gjort fem hole in ones.

Jag har även jobbat som instruktör på Golfplaisir Golfresor, Gute Golfskolor, Götaström GK och som Head Pro på Värnamo Golfklubb.

Just nu så driver jag två golfsidor Henriks Golfakademi och Amazing Golf Academy. En svensk och en engelsk golfsida med över 80 instruktionsvideor för att förbättra din golf. www.henriksgolfakademi.se
www.amazinggolfacademy.com

Försäljning på nätet

Jag är specialiserad på försäljning på nätet. Hur man påverkar besökare med mentala triggers bla. genom Cialdinis 6 principer, andra mentala triggers, storytelling m.m.

Säljtratt och sociala medier är andra viktiga ingredienser för lyckad försäljning. Annonsering och flöden gäller det också att ha koll på.

Jag har även skrivit en e-bok om försäljning och NLP. Spetsa din försäljning med hjälp av NLP. Kort och gott hur du ökar din försäljning med hjälp av NLPs tekniker. Representationssystemet, ögonrörelser, spegling/matchning, pace and lead m.m.

NLP

Jag är även utbildad inom NLP som är en form av psykologi som används mycket inom idrott, terapi och försäljning.

NLP har tre beståndsdelar och de är:

Neuro som är din tankeprocess. Det handlar om hur du använder dina sinnen; syn, känsel, hörsel, smak och lukt för att förstå vad som händer runt omkring dig.

Linguistic som är dina ord. Det handlar om hur du använder ditt språk för att påverka dig själv och andra. Alltså språket med andra människor och den kommunikation du har med dig själv.

Programming som är ditt sätt att använda dina tankar och din kommunika- tion. Programming syftar på inlärningen av framgångsrika sätt att använda din hjärna.